17. Oktobar, 20h - KLUB PUTNIKA : PUTOPISI SA EOLSKIH OSTRVA - JUŽNA ITALIJA

Share


U oktobru Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" vodi nas na Eolska ostrva, pravi biser Mediterana! Ostrva vulkanskog porekla karakteriše divlja priroda, regija zanimljive istorije, sjajne hrane i bogate kulture. Nemanja Mutić će nam uz fotografije, video zapise i priču dočarati ovaj arhipelag. Nemanja nam otkriva kako je istraživao prirodni SPA pd sumpora u moru, pratio erupcije vulkana, jeo aranćine, izučavao antičku mitologiju, obilazio arheološka nalazišta i još mnogo toga.

Susret avanturista i ljubitelja putovanja održaće se u utorak, 17. oktobra 2017. godine sa početkom u 20 časova u Omladinskom klubu "Skladište".

Ulaz je slobodan.

Gost predavač Kluba putnika je Nemanja Mutić, diplomirani turizmolog, autor YouTube kanala Putopisi  (gde postavlja dokumentarce o svojim putovanjima), predavač na radionicama i obukama na temu turizma i višegodišnji turistički vodič. Nemanja je živeo i radio u zemljama Evrope, Azije i Afrike. Zaljubljenik je u avanture i promoter neklasičnih (masovnih) putovanja.
Uz podršku Fondacije "Danilo Kiš", posetioci Kluba putnika mogu da pozovu i odaberu gostujuće predavače, kao i da predlože zemlje koje bi voleli bolje da upoznaju.